· I'm Trying to Stop It
· I guess you're right
· How's Your Hearing
· Drunk
· The City Mouse and the Co...

当前位置: 首页>>外语天地>>英语笑话>>正文

I'm Trying to Stop It
2019-12-02 10:40

"Boy, why have you got cotton-wool in your ear? Is it infected?"

"No, sir, but you said yesterday that everything you told me went in one ear and out the other, so I am trying to stop it."

孩子,你为什么用棉花塞住耳朵?它感染了吗?

没有,老师。可是你昨天说你告诉我的知识都是一个耳朵里进,一个耳朵里出,所以我要把它堵在里面。